Welke voetbalwedstrijden staan er deze maand gepland?

Welke voetbalwedstrijden staan er deze maand gepland?

10 februari 2023 Uit Door Patrick

Voetbalwedstrijden: wat staat er deze maand gepland?

Deze maand staat er een aantal interessante voetbalwedstrijden op het programma. In Nederland kun je bijvoorbeeld kijken naar de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord, of die tussen Ajax en PSV. Ook in het buitenland is er veel te zien, zoals de wedstrijden in de Premier League, Serie A en La Liga.

Wedstrijden uit Europa

Uit Europa staan er veel interessante wedstrijden gepland. Zo zijn er bijvoorbeeld de wedstrijden tussen Bayer Leverkusen en Bayern München in Duitsland, Juventus en Napoli in Italië en Manchester City en Manchester United in Engeland. Ook bij Real Madrid – Atlético Madrid of Barcelona – Sevilla kun je rekenen op een spannende wedstrijd.

WK-kwalificatiewedstrijden

Deze maand zijn er ook verschillende WK-kwalificatiewedstrijden. In Europa speelt onder andere Nederland tegen Noord-Ierland, Frankrijk tegen Moldavië en Portugal tegen Litouwen. In Azië speelt onder andere Japan tegen Turkije, China tegen Maleisië en Iran tegen Azerbeidzjan.

Internationale toernooien

Naast de verschillende WK-kwalificatiewedstrijden staan er ook verschillende internationale toernooien gepland voor deze maand. Zo vindt er bijvoorbeeld het CONCACAF Gold Cup-toernooi plaats, waarin teams uit Noord-Amerika en Centraal-Amerika strijden om de titel. Ook het Atlantic Cup Women’s Football Tournament is interessant om naar te kijken, waarbij teams uit verschillende Europese landen strijden om de prijs.

Welke voetbalagenda is aan te raden voor deze maand?

Internationale voetbalagenda voor deze maand

Deze maand staan er een aantal interessante voetbalwedstrijden op het programma. In Nederland kunnen voetbalfans kijken naar wedstrijden zoals FC Utrecht – Feyenoord, Ajax – PSV en Vitesse – AZ. In andere Europese landen zijn er veel belangrijke wedstrijden te zien, zoals Bayer Leverkusen – Bayern München in Duitsland, Juventus – Napoli in Italië en Manchester City – Manchester United in Engeland. Ook bij Real Madrid – Atlético Madrid en Barcelona – Sevilla staat er een spannende wedstrijd op het programma.

Wedstrijden uit Afrika, Azië en Zuid-Amerika

Uit Afrika, Azië en Zuid-Amerika staan ook veel wedstrijden gepland. Zo speelt onder andere Marokko tegen Algerije in Afrika, Japan tegen Turkije in Azië en Argentinië tegen Brazilië in Zuid-Amerika. Als je van verre landen houdt, dan kun je ook kijken naar de wedstrijd tussen Australië en Nieuw-Zeeland.

EK-kwalificatiewedstrijden

In oktober staan er ook verschillende EK-kwalificatiewedstrijden op het programma. In Europa speelt onder andere Nederland tegen Noord-Ierland, Frankrijk tegen Moldavië en Portugal tegen Litouwen. In Azië speelt onder andere Japan tegen Turkije, China tegen Maleisië en Iran tegen Azerbeidzjan.

Internationale toernooien

Naast de verschillende EK-kwalificatiewedstrijden staan er ook verschillende internationale toernooien gepland voor deze maand. Zo vindt er bijvoorbeeld het CONCACAF Gold Cup-toernooi plaats, waarin teams uit Noord-Amerika en Centraal-Amerika strijden om de titel. Ook het Atlantic Cup Women’s Football Tournament is interessant om naar te kijken, waarbij teams uit verschillende Europese landen strijden om de prijs. Met dit brede aanbod aan wedstrijden uit heel veel verschillende landen is er voor elke voetballiefhebber wat bijzonders te zien!

Zijn er aanrader voor welke teams je de komende maanden op moet letten?

De komende maanden op het EK 2021 letten

Met het EK 2021 in aantocht zijn er een aantal teams die je de komende maanden in het oog moet houden. De Nederlandse nationale ploeg is er klaar voor om te strijden om de titel, maar ook landen als Frankrijk, Duitsland en Italië zullen zeker niet achterblijven. Vergeet ook niet landen als België, Spanje en Portugal, die allemaal hun best zullen doen om de Europese titel te veroveren.

De Champions League-finale

In mei staat de Champions League-finale gepland. Dit jaar staan ​​de beste teams uit Europa tegenover elkaar, waaronder Manchester City, Chelsea, Real Madrid en Paris Saint-Germain. Het zal interessant zijn om te zien welk team deze prestigieuze titel wint.

De Copa America 2021

In juni begint het sudamerikaanse toernooi Copa America 2021. In dit toernooi worden landen als Brazilië, Argentinië, Uruguay en Colombia verwacht. Dit toernooi belooft spannende wedstrijden en het gaat een interessante editie worden!

Europa League-finale

Tot slot vindt op 25 mei de finale van de Europa League plaats. Het is altijd spannend om te zien welke teams er doorheen geraken tot de finale, maar dit jaar belooft het extra spannend te worden door de vele grote namen in het veld. Wie er ook met de winst vandoor gaat, het belooft echt een spectaculaire wedstrijd te worden!