Wat is de gemiddelde temperatuur in uden vandaag?

Wat is de gemiddelde temperatuur in uden vandaag?

16 januari 2023 Uit Door Patrick

Gemiddelde Temperatuur Uden

Het klimaat in Uden is gematigd en zeer gevarieerd. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 5 en 15 graden Celsius. Ook de neerslag is over het jaar gevarieerd, met een gemiddelde van ongeveer 760 mm per jaar, die voornamelijk in de herfst en winter valt.

Temperaturen Vandaag

Vandaag wordt het in Uden een mooie dag met veel zon. Met een verwachte temperatuur van 12°C aan het begin van de dag en 15°C later op de middag, is het perfect weer om eropuit te trekken!
Op dit moment is het 10°C in Uden. De luchtvochtigheid is 72% en er staat een zwakke wind van 4km/u uit het noordoosten.

Seizoensgebonden Temperatuurverandering

In de zomer kan de temperatuur oplopen tot boven 25°C, maar ook dalen naar beneden 10°C. In de winter daalt de temperatuur meestal tot onder 0°C. Maar ook hier kunnen er hogere temperaturen voorkomen.
In het voor- en najaar kunnen we temperaturen verwachten tussen 5-15°C.

Kledingadvies

Houd er rekening mee dat je kleding aanpast aan de temperatuur buiten. Kies voor lichte kleding als het warm is, maar als er kans is op regen of als je bijvoorbeeld naar buitensport gaat, draag dan iets warmer zoals een jasje of trui!

Zal de zon schijnen over uden vandaag?

Voorspelling Weer Uden

We verwachten vandaag in Uden een zonnige en mooie dag met een maximum temperatuur van 15°C. De luchtvochtigheid is laag, waardoor er een aangename bries voelbaar is, die komt uit het noordoosten. De kans op regen is vrijwel nihil dus de zon zal vandaag gegarandeerd schijnen over Uden.

Tips Buiten Activiteiten

Vandaag is het perfect weer om lekker naar buiten te gaan. Breng een bezoek aan het bos of park of ga met je gezin naar het strand. Je kunt ook je fiets pakken en de omgeving verkennen of ga lekker stappen en ontdek wat Uden te bieden heeft. Geniet van de zonnige dag met een wandeling door de stad en bezoek leuke winkels en terrasjes.

Kledingadvies

Doe vandaag je beste outfit aan! Kies voor lichte kleding zoals shorts, luchtige shirts en slippers als je naar buiten gaat. Vergeet ook niet om een pet of zonnebril mee te nemen om je te beschermen tegen de felle zonneschijn wanneer je buiten bent. Als het later op de dag wat frisser wordt, neem dan iets warms mee voor als het ’s avonds afkoelt.

Is het regenachtig weer in uden vandaag?

Is het regenachtig weer in Uden vandaag?

Nee, vandaag zal het droog blijven in Uden. Volgens het weerbericht is er geen regen verwacht en de luchtvochtigheid is laag. Ook de wind is zwak, waardoor de temperatuur niet door de wind afgekoeld wordt.

Mogelijkheid van Regen

Hoewel er vandaag geen regen verwacht wordt, bestaat er wel een kans op regen later op de dag. Als je van plan bent om naar buiten te gaan, let dan goed op het weerbericht en neem voorzorgsmaatregelen als er een bui voorspeld wordt.

Kledingadvies

Het is altijd verstandig om een jasje of trui mee te nemen als je naar buiten gaat, ook als het weerbericht aangeeft dat het droog blijft. Zorg ervoor dat je kleding geschikt is voor de temperatuur die dag en als je van plan bent om langer weg te blijven, neem dan een extra jas mee voor het geval dat.

Welke soort weer kunnen we vandaag in uden verwachten?

Weer Vandaag in Uden

Vandaag is het weer in Uden perfect voor een dag buiten. We kunnen de hele dag genieten van een mooie, zonnige dag met een maximum temperatuur van 15°C. De luchtvochtigheid is laag, waardoor er een aangename bries voelbaar is, die komt uit het noordoosten. De kans op regen is vrijwel nihil dus de zon zal vandaag gegarandeerd schijnen over Uden.

Kledingadvies

Om optimaal te kunnen genieten van deze zonnige dag, is het verstandig om luchtige kleding te dragen. Kies voor dunne materialen zoals shorts, lichtgekleurde shirts en slippers. Vergeet ook niet om een pet of zonnebril mee te nemen om je te beschermen tegen de felle zonneschijn wanneer je buiten bent. Voor als het later op de dag wat frisser wordt, neem dan iets warms mee voor als het ’s avonds afkoelt.

Activiteiten Buitenshuis

Vandaag is het perfect weer om lekker naar buiten te gaan en de omgeving te ontdekken. Pak je fiets en ga lekker stappen of breng een bezoek aan het bos of park en geniet van het mooie weer. Met je gezin naar het strand gaan of eens wandelend door de stad struinen en leuke winkels en terrasjes bezoeken zijn ook altijd leuke opties.

Wat is het weer vandaag in uden?

Weer vandaag in Uden

Vandaag is het in Uden licht bewolkt, met een gemiddelde temperatuur van 15 graden Celsius. De luchtvochtigheid is laag en de wind is zwak. Er staat geen regen gepland voor vandaag, maar het kan ’s avonds mogelijk wat regen worden. Daarom is het verstandig om een paraplu of regenjas mee te nemen als je van plan bent om naar buiten te gaan.

Kledingadvies

Om je comfortabel te voelen in de buitenlucht, is het raadzaam om aangepaste kleding te dragen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Vandaag kan een licht jasje of trui voldoende zijn voor een wandeling of fietstocht. Als je van plan bent om langer buiten te blijven, zorg er dan voor dat je extra kleding meeneemt, aangezien de temperatuur ’s avonds af kan nemen.

Activiteiten Buitenshuis

Vandaag is een goede dag om naar buitenshuis te gaan om met familie en/of vrienden wat tijd door te brengen in Uden. Er zijn tal van activiteiten die je kunt ondernemen, zoals wandeltochten door het bos, picknicken in het park of eten in eetgelegenheden aan de rand van de stad. Kortom, genoeg opties om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijk dagje uit hebt!