Op zoek naar sterren in de horeca: wij hebben personeel nodig!

Op zoek naar sterren in de horeca: wij hebben personeel nodig!

26 augustus 2023 Uit Door Patrick

We beginnen met een oproep: Op zoek naar sterren in de horeca! Ja, je leest het goed. We hebben dringend horeca personeel gezocht. Onze droom is om een sterrenteam in de horeca samen te stellen en we hebben jou nodig om dat te realiseren.

Wij geloven dat iedereen een ster kan zijn in zijn vakgebied. En in de horeca willen we niet minder dan sterren. We zoeken niet alleen mensen die ons team kunnen versterken, maar ook diegenen die onze passie voor uitmuntendheid in de horeca delen en die bereid zijn om die extra mijl te gaan om onze klanten tevreden te stellen.

Onze droom van een sterrenteam in de horeca

We dromen van een team dat niet alleen efficiënt en effectief is, maar ook een team dat een passie heeft voor het leveren van onvergetelijke ervaringen aan onze klanten. Een team dat begrijpt dat elke klant uniek is en dat de behoeften van elke klant anders zijn. Een team dat kan inspelen op deze behoeften en verwachtingen met gemak en finesse.

En deze droom is niet onbereikbaar. Met de juiste mensen aan boord, geloven we dat we deze droom kunnen realiseren.

Wat we zoeken in ons toekomstige personeel

Bij het zoeken naar ons toekomstige personeel, kijken we niet alleen naar ervaring of vaardigheden. Natuurlijk zijn die belangrijk, maar we vinden het ook belangrijk dat onze werknemers een passie hebben voor het vak en dat ze bereid zijn om te leren en te groeien.

De onmisbare vaardigheden en kwaliteiten

We zoeken mensen die betrouwbaar, toegewijd en flexibel zijn. Mensen die begrijpen dat de horeca geen 9-tot-5 baan is en die bereid zijn om op onregelmatige tijden te werken. Mensen die begrijpen dat de klant koning is en die alles zullen doen om de klant tevreden te stellen.

Hoe je deel kunt uitmaken van ons team

Ben je geïnteresseerd om deel uit te maken van ons sterrenteam? Geweldig! We willen graag van je horen. Je kunt ons bereiken via onze website of je kunt gewoon langskomen bij ons restaurant om een sollicitatieformulier in te vullen. En onthoud, werknemers gezocht! We kijken uit naar je sollicitatie.