ID:
27

Punishment 03

Meesteres Tigerr prikt in de ballen van haar slaaf met haar hakken en schopt tegen zijn ballen. Terwijl de handen van de slaaf achter zijn rug zijn vastgebonden, Beveelt meesteres Tigerr om zijn hoofd opgeheven te houden.

 

 

 

 

 

 

 

ID:
26

Punishment 02

Meesteres Tigerr bind de ballen van haar slaaf op, zodat het meer pijn doet als ze erop slaat. Daarna slaat ze zijn lichaam en lul met een lange paardrijzweep.

 

 

 

 

 

 

 

ID:
25

Punishment 01

Meesteres Tigerr's slaaf komt een uur te laat voor zijn sessie (echt waar!). Ze bindt hem vast aan een auto en slaat hem in zijn gezicht en op zijn ballen.

 

 

 

 

 

 

 

ID:
24

African Exercise

Meesteres Tracy Oba beveelt haar slaaf om een fitness-oefening uit te voeren. Ze is duidelijk niet tevreden met het resultaat en laat hem dat voelen.

 

 

 

 

 

 

 

ID:
23

Sessie met Mrs Kim.

Mrs Kim weet ook aardig goed haar voeten te gebruiken. Ze schopt er flink op los. Zowel zijn pik als ballen worden niet bespaard.

 

 

 

 

 

 

 

ID:
22

Tracyoba

Meesteres Tracy Oba loopt rondjes om de slaaf en schopt hem met haar gouden laarzen vanuit verschillende hoeken. Ook stompt ze de slaaf in zijn ballen met haar vuist.

 

 

 

 

 

 

 

ID:
21

Beat the crap

Meesteres Doris treft de slaaf van haar collega vastgebonden aan. Haar collega heeft haar verzocht om met hem af te rekenen door hem af te straffen met

 

 

 

 

 

 

 

ID:
20

Scrambled Eggs

Ze leert hem een lesje met haar cane, maar moet het ei dat hij in zijn mond krijgt heel houden. Lukt dit niet dan gaan zijn eigen eieren eraan...

 

 

 

 

 

 

 

ID:
19

Russian Ballbusting

Meesteres Roksana schopt haar vriendje in zijn ballen. Zijn lul is vastgebonden aan zijn buik, zodat zij er vanuit verschillende posities erg goed bij kan. Na afloop kust hij haar billen om haar te bedanken.

 

 

 

 

 

 

 

ID:
18

Pretty in Pink

Valentina Vavoom, een sexy oost-europese paaldanseres en worstelaar vond het leuk om een slaaf in elkaar te schoppen. Haar reactie achteraf: "het was een erg goede workout voor mijn benen"

Pagina:
123


Download: Firefox video-plugin


Alle modellen zijn 18 jaar en ouder | All models are 18 years or above.
Copyright © 2004 - 2020 Content licensed by legal owners.


Ben jij een amateurmodel? En je wilt geld verdienen? Klik dan hier!


- Contact/vragen over deze website -

- Algemene voorwaarden -